GÆSTESEJLERE

Gæstesejler og andet godtfolk – Velkommen til Danmarks smukke østkyst

Øster Hurup Havn på Østkysten af Danmark byder velkommen til flere end 2800 gæstesejler og autocamper hvert år, som kan opleve Øster Hurup by og havn, en havn med rigtig havne stemning og mange grill pladser, så havnen sprudler af liv hele sommeren igennem, hvor der også er flere arrangementer som Musik på Havnen, Jazz andagt, fællessang m.m. Så husk vores placering er 56°48,3'N 10°17,0'E - kort 122

I Øster Hurup By er der hele sommeren igennem en speciel stemning med mange udendørs spisesteder og hyggelige cafeer. Hvis man har lyst til en cykeltur ud i det blå, eller til Lille Vildmosecenter som er en stor oplevelse for både voksne og børn, har havnen også 10 cykler som frit kan benyttes.

I 2014 lavede havnens frivillige et nyt fælleshus til gavn for alle som besøger havnen, et fælleshus hvor der er køkken med service til 40 personer, tv og hyggekrog til de dejlige sommeraftener, ligesom der er lavet en ny legeplads til børnene, og ikke at forglemme en krabbevæddeløbsbane som bliver udvidet i 2015 med en krabbevæddeløbsbane til de voksne så de også kan få lov at være med.

I 2015 har havnen etableret en autocamperplads vest for lystbådehavnen, med den mest fantastiske udsigt ud over Kattegat, på pladsen er der el og vand stander samt affaldsbeholder, der er ligeledes opholdsplads med grill. Derudover kan bade og toilet bygningen frit benyttes ligesom fælleshuset er til rådighed.

I 2016 fik havnen så den nye flydebro som er placeret i det nordlige bassin, det har været en fornøjelse at se hvor godt sejlerne tager imod den, det har været en sej kamp med kommunen at få Pieren tilbage så den kunne blive fjernet og der kunne indkøbes en ny beton flydebro til alles tilfredshed. Flydebroen blev indviet sammen med Havnens 80 års jubilæum og Musik På Havnen, en stor festdag. Havnen fik ligeledes udskiftet 80 m. jollebro til fornøjelse for vores jolle fisker.Der blev også malet fisk og hvaler m.m. på vores moler som byder alle vore sejler velkommen til havnen.

  

Vores priser for gæstesejler og autocamper er pr. døgn:

Både indtil 12 meter 180 kr.
Både 12-15 meter 205 kr.
Både 15 meter og derover 400 kr.
Havneafgiften er incl. el og bad.

Autocamper: 175 kr./24 euro pr. døgn.

Havneindsejlingen til Øster Hurup Havn er uddybet til 3 m. ved normal vandstand pr. 01-06-2022.

Havnens Fisk sælger fersk fisk og røget fisk fra eget røgeri og lækre fiskeretter som kan nydes på terrassen, Cafe Neptun med deres dejlige tag selv buffet og sidst men ikke mindst den nye Havnegrill hvor man kan købe alt fra pølser til fantastiske burger, så der noget for enhver smag, hvis man vil have en fridag fra køkkenet.